صنایع شیشه و آینه کاری لیا صنعت ایرانیان

تفاوت شیشه لاکوبل با شیشه سکوریت در چیست

15 شهریور ، 1401
گروه لیا صنعت ایرانیان

تفاوت شیشه لاکوبل و شیشه سکوریت به عنوان دو نوع شیشه با کاربرد های متفاوت شاید سوالی باشد که به ذهن شما خواننده ی این مطلب هم رسیده باشد. تنوع و مدل های متفاوت از شیشه های تولید شده امروزی آنقدر بالاست که در برخی مواقع ممکن است تعریف و کارایی هر شیشه را با انواع دیگر آن اشتباه بگیریم.

شیشه های سکوریت و لاکوبل از انواع شیشه هایی هستند که جایگاه خود را امروزه در صنعت ساختمان پیدا کرده اند. برای آشنایی بیشتر با این دو نوع شیشه و تفاوت آنها با یکدیگر در ادامه با ما در شرکت لیا همراه باشید.

تفاوت شیشه لاکوبل و  شیشه سکوریتتفاوت شیشه لاکوبل و  شیشه سکوریت

تفاوت شیشه لاکوبل با شیشه سکوریت در چیست؟

شیشه های لاکوبل می توانند سکوریت یا لمینت باشند! شاید این تعریف شما را کمی گیج کند اما واقعیت این است که شیشه لاکوبل نوعی شیشه هستند که در ساخت آنها ممکن است از شیشه های سکوریت یا شیشه لمینت استفاده شود. اما چیزی که لاکوبل ها را متقاوت می کند کاربرد خاص آنها است.

شیشه های لاکوبل به عنوان شیشه هایی شناخته می شوند که به دلیل رنگی یا طرح دار بودن یک طرف آن معمولا برای ساخت نما و یک پوشش برای محیط استفاده می شود. بهتر است برای اشنایی بیشتر ابتدا با تعریف و کاربرد هر کدام از شیشه های لاکوبل و سکوریت آشنا شویم.

شیشه سکوریت چیست؟

شیشه های سکوریت یک نوع شیشه ساده هستند که که فرآیند ساخت خاص آن باعث می شود که مقاومت بهتری نسبت به شیشه های معمولی داشته باشند. طبق تحقیقات انجام شده شیشه های سکوریت 4 الی 10 برابر در برابر ضربه و فشار مقاوم تر از شیشه های معمولی هستند.

ویژگی دیگر شیشه های سکوریت مقاومت بالای آنها در مقابل تغییرات دما و شوک های حرارتی است. اما آخرین ویژگی خاص شیشه های سکوریت امنیت شکستن آنها است. این نوع شیشه ها در زمان شکستن به شکل ایمن تری می شکنند و به قطعات خرد و غیر برنده تقسیم می شوند. انواع مختلف این شیشه ها را می توانید از مجموعه شیشه لیا تهیه کنید.

شیشه سکوریت و کاربردهای آنشیشه سکوریت و کاربردهای آن

کاربرد شیشه سکوریت چیست؟

برای درک بهتر تفاوت شیشه سکوریت با شیشه لاکوبل بهتر است که با کاربردهای هر یک نیز آشنا شوید. استفاده از شیشه های سکوریت قدمت زیادی دارد به شکلی که جای خود را در صنایع مختلف باز کرده و کاربرد های متفاوتی برای آن در نظر گرفته شده است.

شیشه های سکوریت این روزها علاوه بر صنعت ساختمان در صنایع مختلفی مثل خودرو سازی برای ساخت شیشه های خودرو، لوازم خانه برای ساخت ظروف نشکن، ساخت نرده شیشه ای، پارتیشن شیشه ای، حفاظ های شیشه ای، درب یا سقف شیشه ای و... کاربرد دارند.

دیگر مقالات ما را در این بخش دنبال نمایید

تفاوت شیشه دوجداره با شیشه سکوریت

تفاوت شیشه های سندبلاست با استندگلس

شیشه لاکوبل چیست؟

شیشه های لاکوبل به عنوان شیشه های رنگی یا پشت رنگی و شیشه بین کابینتی نیز شناخته می شوند. در ساخت شیشه های لاکوبل ممکن است از شیشه های معمولی استفاده شده باشد و یا شیشه های سکوریت تبدیل به لاکوبل شده باشند. برخی از شیشه های لاکوبل را لمینت می کنند تا مقاومت بهتری پیدا کرده و ضد خش شوند.

فرآیند لمینت کردن معمولا بعد از رنگ کردن شیشه لاکوبل انجام می شود. لایه لمینت باعث محافظت از رنگ نیز می گردد. شیشه های لاکوبل بین کابینتی در دو نوع مات و شفاف در بازار وجود داشته و قیمت شیشه سکوریت ارزان تر از این نوع شیشه می باشد.

شیشه لاکوبل چه کاربردهایی دارد؟

کاربردهایی که برای لاکوبل وجود دارد بیش از هر چیز بیشتر برای زیبایی بخشی به محیط است. تنوع رنگ و طرح بالا باعث شده است تا لاکوبل ها امروزه نقش ویژه ای در طراحی دکوراسیون داخلی منازل و محیط های کاری و اداری داشته باشند.

هر چند بعضا برای نمای خارجی نیز ممکن است از لاکوبل استفاده شود اما بیشتر در فضای داخلی ساختمان ها از این نوع شیشه استفاده می شود. شیشه های لاکوبل به عنوان پوشش دیوارها، پوشش فضای بین کابینت ها، میزهای شیشه ای، پارتیشن های اداری، استفاده به عنوان تخته وایت برد و... کاربرد دارند.

شیشه لاکوبل و کاربردهای آنشیشه لاکوبل و کاربردهای آن

تفاوت شیشه سکوریت با شیشه لاکوبل در چیست؟

حال که تا اینجا با تعاریف و کاربرد های هر یک از این دو نوع شیشه آشنا شدید، یقینا به راحتی می توانید تفاوت های آنها را تشخیص دهید اما برای کمک به شما چند مورد از تفاوت های شیشه لاکوبل و سکوریت را با هم مرور می کنیم:

  • شیشه های لاکوبل تنها در حالتی قابلیت برش مجدد ندارند که لمینت شده و یا سکوریت شده باشند. در حالی که شیشه های سکوریت تقریبا به هیچ عنوان قابلیت برش مجدد ندارند.
  • شیشه های لاکوبل بیشتر برای زیبا سازی محیط و بین کابینت استفاده می شوند در حالی که شیشه های سکوریت شیشه های ساده ای هستند که کاربرد های آن بیشتر به مقاومت بیشترشان بر می گردد.
  • تنها شیشه های سکوریت سند بلاست شده ممکن است از لحاظ کاربرد کمی شبیه به شیشه های لاکوبل باشد.
  • شیشه های سکوریت معمولا در قاب هایی نصب می شوند اما شیشه های لاکوبل یا با چسب چسبانده می شوند و یا با اسپیسر و فیکس پوینت به دیوار متصل می گردند.
  • شیشه های لاکوبل ممکن است سکوریت باشند اما شیشه های سکوریت از نوع لاکوبل نیستند.
  • یکی از تفاوت های شیشه های لاکوبل و سکوریت به تنوع رنگ و طرح شیشه های لاکوبل بر می گردد.

شیشه های لاکوبل و سکوریت لیا صنعت ایرانیان

امیدواریم در مقاله تفاوت های شیشه لاکوبل با شیشه سکوریت پاسخ سوالات خود را دریافت کرده باشید. شیشه های سکوریت و لاکوبل داخلی و خارجی مختلفی در بازار وجود دارند که از لحاظ قیمت و کیفیت تفاوت هایی دارند. اما بهتر است بدانید که برخی از تولید کنندگان شیشه داخلی امروزه به سطحی از توانمندی رسیده اند که محصولات آنها قابل رقابت و بعضا در جایگاه بهتری نسبت به شیشه های خارجی قرار دارد.

یکی از شرکت های معتبر تولید شیشه در کشور ما شرکت شیشه لیا صنعت ایرانیان است که با سالها تجربه یکی از تولید کنندگان شناخته شده و معتبر شیشه های سکوریت و لاکوبل است. محصولات لیا صنعت با بالاترین کیفیت و قیمت رقابتی به بازار ارایه می گردند.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
6LfUqiMbAAAAALrl4evPK2OZmc91J9U3OPD7P4TE