صنایع شیشه و آینه کاری لیا صنعت ایرانیان

نحوه آینه کاری ستون وسط پذیرایی و مزایای آن

27 بهمن ، 1400
گروه لیا صنعت ایرانیان

نحوه آینه کاری ستون وسط پذیرایی برای زیباسازی آن یکی از سوالات رایج در زمینه آینه کاری دکوراتیو منزل محسوب می شود. احتمال اینکه شما یک ستون را در پذیرایی یک خانه رویت کنید، ددر خانه های بزرگ بیش از خانه های کوچک است.

راهای مختلفی برای زیبا سازی ستون وسط پذیرایی وجود دارد که یکی از آنها آینه کاری است. نه تنها در منازل که در سالن های زیبایی و تالارها نیز آینه کاری ستون بسیار مورد توجه است. اگر قصد دارید تا در این زمینه اطلاعات بیشتری را کسب کنید ادامه این مطلب از شرکت شیشه لیا را از دست ندهید.

آینه کاری ستون وسط پذیراییآینه کاری ستون وسط پذیرایی

آینه کاری ستون وسط پذیرایی یعنی چه؟

به طور کلی به نصب انواع آینه ها بر روی دیوار، آینه کاری می گویند. بعضی از خانه ها برای مقاومت بیشتر از ستون هایی استفاده می کنند که از وسط پذیرایی یا اتاق نشیمن عبور می کنند. اگر این ستون ها به شکل ساده باقی مانده باشند، از زیبایی منزل شما می کاهند. اما با نصب بعضی تزئینات مثل آینه کاری روی ستون وسط پذیرایی می توان جلوه ای خاصی به آن داد و ستون را تبدیل به نقطه قوتی در دکوراسیون خانه تبدیل کرد.

مراحل آینه کاری ستون وسط پذیرایی

برای انجام آینه کاری ستون منزل در مرحل اول باید تیم فنی در محل حاضر شوند و اندازه گیری های ستون را انجام دهند. بهتر است این آینه کاری متناسب با دکوراسیون داخلی منزل شما باشد تا نتیجه بهتری را شاهد باشید. نوع آینه کاری به اندازه های ستون و طرح آن وابستگی دارد.

برای مثال توصیه می شود در صورتی که عرض ستون 1 متر است از طرح های شکسته برای نصب آینه استفاده شود. اما در صورتی که عرض ستون کمتر از یک متر است از آینه کاری لوزی استفاده شود. بهتر است قبل از نصب آینه کاری بهترین طرح با توجه به دکوراسیون و محیط اطراف ستون انجام شود تا با بهترین نتیجه روبرو شویم.

برای اندازه گیری ها باید از تراز لیزر استفاده کرد و خط کشی های روی ستون را انجام داد. از یک طرف ستون باید آینه ها نصب شده و به سمت دیگر ادامه پیدا کند. برای نصب آینه ها از چسب مخصوص آینه و گاهی گچ استفاده می کنند. برای نگه داشتن آینه تا زمان خشک شدن چسب، از چسب های دو طرفه استفاده می شود. قرار دادن صحیح هر قطعه از آینه ها بسیار مهم است. با جابه جایی حتی یک میلیمتر نتیجه کار به شدت تحت تاثیر قرار گرفته و اینه کاری نامتقارن می شود.

انواع رنگ در آینه کاری ستون وسط پذیرایی

امروزه با گسترش فناوری های برش، ساخت و پرداخت آینه، می توان از رنگ‌ها و اشکال مختلف آینه دکوراتیو برای نصب روی ستون پذیرایی استفاده کرد. هر رنگ ویژگی‌های خاصی دارد که آن را مناسب دکوراسیون با سبک های مختلف می کند. آینه مورد استفاده در آینه کاری ستون وسط پذیرایی می‌تواند به رنگ‌های دودی، مسی، آبی، سبز، طلایی، سفید، برنز و... باشند.

برخی از رایج‌ترین انواع رنگ آینه ستون وسط پذیرایی و کاربرد آن‌ها عبارتند از:

  • آینه های نقره ای و سفید را می توان برای دکوراسیون سفید یا با رنگ های سرد استفاده کرد. برای مثال آینه های نقره ای مناسب برای دکوراسیون های مینیمال هستند.
  • آینه های طلایی برای سبک های کلاسیک مورد استفاده قرار می گیرد و باعث درخشش و جلوه ی اشرافی در خانه می شوند.
  • آینه های زغالی رنگ برای خانه هایی با طراحی مدرن مناسب هستند.
  • آینه های برنزی و مسی رنگ که برای گرمابخشی به فضای محیط استفاده می‌شوند.

انتخاب رنگ آینه کاری ستون وسط پذیرایی

انتخاب رنگ علاوه بر سلیقه شما به معیار های دیگری هم مرتبط است. یکی از این معیارها رنگ دیوارهای پذیرایی است. برای مثال اگر رنگ دیوار کرم رنگ باشد، بهتر است از گزینه آینه های مسی یا برنزی استفاده کنید. در صورت سفید رنگ بودن دیوارهای اطراف نیز استفاده از آینه های نقره ای و دودی توصیه می شود. اما معیار دومی که باید مد نظر قرار گرفته شود، رنگ غالب در دکوراسیون پذرایی شما خواهد بود. بنابراین، بهتر است به رنگ غالب در دکوراسیون خانه خود توجه کرده و آینه ها را بر اساس آن انتخاب کنید. 

دیگر مقالات ما را در این بخش دنبال نمایید

نحوه حکاکی روی شیشه و آینه چگونه است؟

نحوه آینه کاری دیوار پشت تلویزیون و مزایای آن

روش کندن برچسب از روی شیشه

مدل آینه های قابل استفاده در آینه کاری ستون وسط پذیرایی

آینه های مختلفی از لحاظ شکل، رنگ، نوع و جنس وجود دارند که می توان از هر کدام از آنها و همچنین به شکل ترکیبی برای چینش بر روی ستون استفاده کرد از جمله:

  • آینه دودی
  • آینه مسی
  • آینه ونیزی
  • آینه با نورپردازی مخفی
  • آینه آنتیک
  • آینه طلایی
  • آینه برنز
  • آینه سه بعدی

انواع مدل آینه کاری ستون وسط پذیراییانواع مدل آینه کاری ستون وسط پذیرایی

طرح های آینه کاری ستون وسط پذیرایی

روش های مختلفی نیز برای آینه کاری ستون ها وجود دارد که هر کدام مناسب مکانی خاص هستند. اما پرطرفدار ترین این روش ها عبارتند از:

  • آینه کاری لوزی
  • آینه کاری طرح شکسته
  • آینه کاری نامتقارن
  • آینه کاری مربعی
  • آینه کاری فانتزی
  • آینه کاری درترکیب با نورپردازی
  • آینه کاری مستطیلی

در ادامه به معرفی چند مدل از این آینه کاری ها می پردازیم:

آینه کاری ستون پذیرایی به روش نامتقارن

این روش آینه کاری بیش از همه مناسب برای ستون هایی است که دارای عرض بیش از 70 سانتی متری و ازتفاع 150 سانتی هستند. این روش طرفداران زیادی دارد چرا که موجب بزرگتر جلو دادن محیط می شود.

آینه کاری آنتیک ستون

این مدل آینه کاری با استفاده از آینه های آنتیک یا پتینه کاری شده انجام می شود. نوع آینه ها در این مدل آینه کاری ستون گرد معمولا تایل های مربعی یا مستطیلی شکل است. به این نوع آینه ها آینه کثیف هم می گویند.

آینه کاری ستون با نورپردازی

این ایده یکی از جدید ترین روش ها برای آینه کاری محسوب می شود. در این روش علاوه بر نصب تایل های آینه از ال ای دی های رنگی نیز برای نورپزدازی استفاده می شود که به زیبایی آینه ستون پذیرایی می افزاید. بهتر است رنگی برای ال ای دی ها انتخاب شو که با رنگ آینه تطابق داشته باشد.

نحوه اجرای آینه کاری ستون وسط پذیرایینحوه اجرای آینه کاری ستون وسط پذیرایی

مزایای آینه کاری ستون پذیرایی

شاید مهمترین مزیت این کار خارج شدن ستون های موجود در پذیرایی از شکل یکنواخت و تبدیل شدن آن به یک بخش زیبا از خانه شناخته شود. اما این کار مزایای دیگری نیز دارد. از جمله مزایای آینه کاری ستون وسط پذیرایی می توان به روشن تر شدن پذیرایی با توجه به انعکاس نور اشاره کرد. آینه ها به نحوی باعث می شوند تا ستون کمتر در دید باشد. در فنگ شویی نیز آینه نماد پاکی و اب بود و می تواند انرژی مثبت محیط را افزایش دهد. آینه کاری همراه با نورپردازی جذابیت دکوراسیون داخلی شما را هم افزایش می دهد.

معایب آینه کاری ستون در پذیرایی

در کنار توجه به نکات مثبت  مزایای آینه کاری باید به معایب آن نیز اشاره کرد. آینه کاری ستون هر چند باعث زیبایی بیشتر محیط پذیرایی می شود اما شاید برای افراد تنوع طلب گزینه مناسبی نباشد. دلیل آن نیز به سخت بودن تخریب و برداشت ستون آینه کاری شده بر می گردد. از طرف دیگر نصب و برداشت آینه هزینه های زیادی دارد و نمی توان انرا چند بار در عرض مدت زمان چند ماهه آنجام داد.

آینه کاری تقریبا دائمی است و بهتر است فکر تغییر آن در دراز مدت را از فکر خود خارج کنید. یکی دیگر از معایب آینه کاری ستون کم شدن دید ستون و برخورد احتمالی افراد با ان است. عیب دیگر آینه کاری ستون، نیز بازتاب نور از زوایای مختلف است که ممکن است برای برخی افراد اذیت کننده باشد.

آینه کاری ستون پذیرایی با آینه های تولیدی لیا صنعت ایرانیان

توضیحات مفصلی در مورد آینه کاری ستون ها ارایه داده شد. قیمت آینه کاری ستون پذیرایی به معیارهای مختلفی بستگی دارد اما آینه های تولیدی در مجموعه لیا صنعت علاوه بر کیفیت بالا، قیمت مناسبی را نیز دارد. قابل توجه اینکه شرکت لیا صنعت ایرانیان تولید کننده انواع محصولات شیشه ای و آینه ای نظیر شیشه های سند بلاست، آینه های دکوراتیو، شیشه سکوریت و لمینت، شیشه هوشمند، شیشه ضد گلوله، پارتیشن شیشه ای، نرده شیشه ای و... نیز می باشد.
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
6LfUqiMbAAAAALrl4evPK2OZmc91J9U3OPD7P4TE