صنایع شیشه و آینه کاری لیا صنعت ایرانیان

نحوه نصب انواع شیشه ساختمانی

20 مرداد ، 1401
گروه لیا صنعت ایرانیان

نحوه نصب انواع شیشه ساختمانی با یکدیگر تفاوت هایی دارد اما اصول کلی کار معمولا در اغلب آنها مشابه است. امروزه انواع شیشه ساختمانی با ویژگی های متنوع تولید شده که هر کدام خصوصیات مربوط به خود را دارد. نصب شیشه یک کار تخصصی محسوب می شود بنابراین هر کسی نمی تواند به ظرافت های مربوط به آن مسلط باشد.

یک نصاب حرفه ای ویژگی های شیشه و محل نصب را در نظر می گیرد و با توجه به محدودیت های آن نصب را آغاز می کند. اگر به دنبال نکات و روش های نصب انواع شیشه های ساختمانی هستید، ادامه مطلب را از دست ندهید.

اصول نصب شیشه ساختمانیاصول نصب شیشه ساختمانی

اصول کلی نصب انواع شیشه ساختمانی

یکی از مهم ترین مواردی که لازم است برای نصب شیشه ها در نظر داشت، فاصله بین درزها می باشد. چه برای نصب شیشه لمینت و چه برای نصب شیشه سکوریت و غیره فاصله لازم و اصولی برای درز قرار گرفته بین شیشه و قاب باید 2 تا 3 میلیمتر باشد.

علاوه براین، قبل از نصب شیشه نیز نصاب باید بررسی کند که رنگ آستر خشک شده باشد. همچنین قبل از نصب باید محل نصب به خوبی تمیز شده و گرد و خاک آن گرفته شده باشد. توجه داشته باشید که شیشه های لمینت در هنگام ساخت باید برش داده شوند. در صورتی که اندازه ای محل نصب با شیشه همخوانی نداشته باشد، امکان برش در محل وجود ندارد.

کار گذاشتن شیشه ساختمانی

برای قرار دادن شیشه روی قاب نیز موارد متعددی باید مد نظر قرار گیرد. به عنوان مثال، اگر از چهارچوب های فلزی و یا چوبی استفاده شده است، باید دارای زهوار باشند. زهوارها هم باید قابلیت جداسازی داشته باشند. برای نصب شیشه متناسب با در و پنجره باید از نوارهای پلاستیکی یا بتونه استفاده کرد. اگر قرار است از نوارهای پلاستیکی استفاده شود در هنگام برش شیشه باید اندازه لاستیک را هم مد نظر داشته باشید.

استفاده از بتونه نصب شیشه نیز باید به اندازه باشد تا مشکلی بابت استحکام شیشه وجود نداشته باشد. توجه داشته باشید که اگر شیشه طرح دار شرکت شیشه لیا را نصب می کنید، سطح نقش دار یا مات آن باید در قسمت بیرون از شیشه نصب شود تا علاوه بر نمای بهتر آلودگی کمتری نیز بر روی آن دیده شود.

نحوه نصب انواع شیشه ساختمانینحوه نصب انواع شیشه ساختمانی

نحوه نصب انواع شیشه ساختمانی سکوریت

برای نصب شیشه های سکوریت نیاز است بعضی از ابزارها را به همراه داشته باشید. این ابزارها شامل بست کمری، استاپ، بست اتصال به دیوار و غیره است. اگر شیشه بزرگ است باید حتما از ارتعاش گیرهای مخصوص این نوع شیشه ها استفاده کنید.

کتیبه هایی که از اندازه معمول خود بزرگتر هستند باید پروفیل کشی شوند. اگر قصد نصب آنها به سقف های کاذب را دارید، پروفیل کشی ضروری تر است. استفاده از یراق آلات با کیفیت بسیار مهم است چرا که باید در برابر فشار و رطوبت مقاوم باشند. سعی کنید از یراق آلاتی استفاده کنید که از آلیاژهای مقاوم ساخته شده اند.

دیگر مقالات ما را در این بخش دنبال نمایید

نصب شیشه لاکوبل

نصب نرده شیشه ای

طریقه نصب آینه روی دیوار

سوراخ کاری و سنگ زدن انواع شیشه های ساختمانی

برای سوراخ کاری انواع شیشه از مته های الماسی برقی یا دسته استفاده می شود. بار دیگر یادآوری می شود که شیشه هوشمند یا لمینت به هیچ عنوان نباید سوراخ کاری شوند. این نوع شیشه ها صرفا در کارخانه به ابعاد دلخواه برش داده می شوند.

سنگ زنی یا لول کردن در لبه شیشه ها انجام می شود. علت این کار نیز جلوگیری از ایجاد خراش و بریدگی در دست است. سنگ زدن معمولا نه در محل نصب بلکه در کارخانه ها انجام می شود.

تمیز کاری پس از نصب شیشه

یکی از مراحل نصب انواع شیشه ساختمانی تمیز کردن سطح آنها است. اینکار پس از پایان نصب شیشه و پیش از تحویل کار انجام می شود. نصاب باید سطح شیشه را بدون آسیب رساندن به آن تمیز کند. این تمیزکاری باید به شکلی انجام شود که صدمه ای به زهوار یا بتونه وارد نشود.

در هنگام تمیز کاری باید همه زوایای قاب درها، پنجره ها، گوشه های شیشه و... با دقت تمیز شوند. در هنگام تمیزکاری باید توجه داشت که مواد شیمیایی باعث خوردگی و صدمه به شیشه و اطراف آن نشوند.

برخی نکات مهم در مورد نحوه نصب انواع شیشه ساختمانی

  • در زمان نصب شیشه های دو جداره چسب عایق بندی باید بین جداره ها قرار گیرد.
  • قبل از نصب شیشه دوجداره باید حتما وجود گاز بین شیشه ها بررسی شود.
  • قبل از نصب ایمنی و استحکام شیشه را بررسی کنید.
  • دهانه شیشه نه باید کوچکتر و نه بزرگ تر باشد. نهایت دقت را در انتخاب اندازه دهانه شیشه به کار ببرید تا در مراحل بعد دچار مشکل نشوید.
  • حد الامکان بر روی خود شیشه در زمان نصب تغییراتی اعمال نکنید. سعی کنید تمام تغییرات نه در محل نصب بلکه در کارخانه یا کارگاه اعمال شود.
  • با یراق آلات و اتصالات شیشه آشنا شوید و محل نصب آنها را به دقت مشخص کنید، در غیر این صورت شیشه با مشکلاتی مواجه می شود و احتمال شکستگی آن زیاد می شود.
  • نصب شیشه کاری تخصصی است و شاید هر کسی از پس آن بر نیاید. هزینه های نصب توسط متخصص قطعا از هزینه های نصب نادرست و مشکلات احتمالی بعدی اولویت دارد.

نکات مهم نصب انواع شیشه ساختمانینکات مهم نصب انواع شیشه ساختمانی

نصب انواع شیشه ساختمانی توسط لیا صنعت ایرانیان

نکات مهم نصب شیشه های ساختمانی را با هم مرور کردیم. اما همانطور که گفته شد متخصصانی که در زمینه نصب انواع شیشه مهارت دارند، بهتر از افراد متفرقه و آماتور می توانند از پس این کار برآیند. شرکت لیا صنعت ایرانیان نه تنها به عنوان یکی از تولید کنندگان بزرگ و شناخته شده انواع محصولات مرتبط با شیشه و آینه، بلکه یکی از پیمانکاران نصب انواع شیشه های ساختمانی است. این شرکت با تجربه تا کنون پروژه های بزرگ و کوچک مختلفی در این زمینه اجرا کرده است و می توان آن را یکی از قابل اعتماد ترین مجموعه ها در این زمینه معرفی کرد.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
6LfUqiMbAAAAALrl4evPK2OZmc91J9U3OPD7P4TE