صنایع شیشه و آینه کاری لیا صنعت ایرانیان

نحوه تولید شیشه سکوریت به چه شکل می باشد

30 دی ، 1400
گروه لیا صنعت ایرانیان

نحوه تولید شیشه سکوریت شامل فرآیندهایی است که در آن شیشه مقاومت بیشتری در مقابل ضربه پیدا می کند. سکوریت از کلمه انکلیسی Security برگرفته شده است. تفاوت این شیشه ها با شیشه های معمولی مقاوم بودن بیشتر آنها در برابر ضربه است.

این شیشه ها امروزه در بسیاری از ساختمان ها و حتی صنایع مختلف کاربرد داشته و بسیار محبوب شده است. به همین دلیل است که قصد داریم در این مطب از سایت شیشه لیا صنعت ایرانیان مراحل ساخت و تولید شیشه شکوریت را با هم مرور کنیم.

نحوه تولید شیشه سکوریتنحوه تولید شیشه سکوریت

شیشه سکوریت و مراحل تولید آن

این نوع شیشه را می توان از شیشه های مقاومی دانست که طی چندین مرحله و انجام فرآیند های مختلفی به تولید می رسند. در حقیقت شیشه سکوریت همان شیشه های معمولی هستند که به خاطر تغییراتی در تولید و افزودن مواردی تبدیل به شیشه ای مقاومت پذیر و ایمن شده  است.

این نوع از شیشه ها اگر با ضربات محکمی روبرو شوند در صورت شکسته شدن به تکه های کوچکی تقسیم می شوند خطری برای انسان ایجاد نمی کنند. البته این شیشه ها نیز بر طبق هدف استفاده انواع مختلفی داشته که هر کدام سطوح مقاومت متنوعی را عرضه می کنند. نحوه و مراحل ساخت شیشه سکوریت به این ترتیب است.

جدیدترین مقالات لیا صنعت ایرانیان را در این بخش دنبال نمایید

تفاوت شیشه سکوریت با شیشه معمولی

دلیل بخار یا تعریق شیشه های خانه در فصول سرد چیست

مرحله برش در تولید شیشه سکوریت

اولین مرحله در تبدیل شیشه های معمولی به شیشه سکوریت، برش دادن آن است. این کار باید قبل از انجام هر عملیات دیگری انجام شود. کارگران باید نقشه های برش را به دقت بررسی کرده و بر طبق آنها عملیات برش را انجام دهند.

این برش به این دلیل قبل از انتقال به کوره انجام می شود که مقاومت شیشه افزایش یابد. علاوه بر برش گاهی لازم است تا بخشی از قسمت های شیشه سوراخ کاری شود. پس از برش اطراف و لبه های شیشه دیاموند می شود. دیاموند کردن لبه ها علاوه بر زیبایی شیشه ها باعث افزایش مقاومت آن نیز می شود.

مراحل تولید شیشه سکوریتمراحل تولید شیشه سکوریت

مرحله کوره حرارتی در تولید شیشه سکوریت

نحوه تولید شیشه سکوریت تا حد بسیار زیادی به این مرحله بستگی دارد و می توان آن را مهمترین مرحله دانست. شیشه های برش خورده با لغزیدن بر روی قرقره ها به کوره وارد می شوند. کوره ها انواع مختلفی داشته و هر کدام به نحوی درجه حرارت لازم را ایجاد می کنند.

اما به طور کلی درجه حرارت ازم برای رساندن شیشه ها به نزدیکی درجه ذوب، 600 الی 700 درجه است. تولید کنندگان شیشه اهمیت زیادی برای برای فرآیند تبیل شیشه به سکوریت قائل ستند و به همین دلیل به کوره خود اهمیت زیادی می دهند. آنها به خوبی می دانند که کیفیت نهایی شیشه سکوریت مستقیما به مرحله کوره ربط دارد.

نحوه خنک سازی در تولید شیشه سکوریت

پس از رساندن دمای شیشه به نزدیکی نقطه ذوب، در صورت نیاز شیشه ها فرم دار می شوند. اما پس از این مرحله نوبت به خنک سازی می رسد. خنک سازی نیز در فرایند تولید شیشه سکوریت بسیار مهم است. نکته ی مهم این است که این کار باید به سرعت انجام شود تا بازدهی مناسبی داشته باشد.

خنک کردن سریع شیشه باعث می شود تا قسمت بیرونی زودتر از قسمت داخلی سرد شده و شیشه استحکام بیشتری داشته باشد. این مرحله علاوه بر افزایش مقاومت در برابر ضربه پذیری، باعث افزایش تحمل وزن و بار مکانیکی نیز می شود.

مقاومت شیشه سکوریت چقدر است؟

حالا که در مورد نحوه تولید شیشه سکوریت اطلاعاتی به دست آوردید، بد نیست با میزان مقاومت و تفاوت های انواع شیشه سکوریت نیز اشنا شوید. پس از عبور از کوره و سرد سازی شیشهها، می توان گفت که مقاومت آنها افزایش پیدا کرده است.

اما صرفا از لحاظ ضربه پذیری و مکانیکی با شیشه ای تغییر یافته مواجه هستید. میزان عبور نور، ترکیبات شیمیایی، ضریب انبساط و... بدون تغییر باقی مانده است. سکوریت ها بر عکس شیشه های معمولی 400 تا 500 درصد مقاومت بیشتری در برابر ضربه از خود نشان می دهند.

این شیشه ها علاوه بر ضربه در تغییرات دما نیز مقاومت بیشتری از خود نشان می دهند. یکی دیگر از ویژگی های شیشه های سکوریت مربوط به ایمنی آنها در هنگام شکستن است. سکوریت در صورت شکستن تبدیل به تکه های ریز شده و خطر کمتری برای انسان خواهند داشت.

مقاومت شیشه سکوریتمقاومت شیشه سکوریت

انواع شیشه های سکوریت

نحوه تولید شیشه سکوریت برای تمام انواع آن مشابه است اما آنها تفاوت هایی نیز با هم دارند. شیشه های حرارت دیده یکی از انواع آنهاست این شیشه ها نوع معمولی سکوریت ها هستند. طبق آنچه قبلا گفته شد، این شیشه ها علاوه بر قومت بیشتر در هنگام خرد شدن حداقل اسیب را به افراد می رسانند. این شیشه ها در مناطق زلزله خیز، خودرو ها و... مورد استفاده قرار می گیرد. نوع دیگری از این شیشه لمینت ها هستند.

آنها با یک لایه پلاستیک خاص به نام PVB ترکیب می شوندتا در برابر ضربات و شکستگی بیشتر مقاوم شوند. می توان با افزودن لایه های بیشتر مقاومت این شیشه ها را تا حد ضد گلوله بالا برد. جالب است بدانید که در شیشه ی جلوی خودرو برای ایمنی بیشتر از نوع لمینت شیشه های سکوریت استفاده می شود.

شیشه های سکوریت شرکت لیا صنعت ایرانیان

در مورد نحوه ساخت شیشه های سکوریت توضیححاتی ارایه شد که امیدواریم مورد توج شما قرار گرفته باشد. بهتر است بدانید که شرکت لیا صنعت ایرانیان با با سالها تجربه در زمینه صنعت شیشه، یکی از مهم ترین تولید کنندگان صنعتی شیشه در کشور محسوب می شود.

این شرکت تولید کننده انواع آینه دکوری، شیشه سکوریت، سند بلاست، سکوریت، لاکوبل، استند گلس، ضد گلوله، رومیزی و... می باشد. لازم به ذکر است که محصولات لیا صنعت با قیمت رقابتی و بهترین کیفیت به دست مصرف کنندگان عزیز خواهد رسید.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
6LfUqiMbAAAAALrl4evPK2OZmc91J9U3OPD7P4TE